mandag 10. november 2008

Haust

Ej he bjøndt å skrive på norsk igjenn.. He funne ut at d variere ka språk ej skrive på ette ka humør ej e i eller kor inspirasjons nivået mitt ligge på. Akkurat no e det innstilt på Norsk og ej trur ej he heimlengsel.
Hadde vertfall heimlengsel i går, jor til å me masse lekse for å ikkje tenke på heimen!
Men e bedre i dag, deili å komme sej på skule å ver attme sære vennane mine og levere inn lekse so ej veit ej he gjort en innsats på e faktisk ganske tilfredsstillandes.

D bjønde å bli gankse mørkt om kveldane no, og i går hørte ej nokke ej ikkje he hørt på lenge; vinden so blåste regn inn på ruta.
Gatene e fulle me gule blad, so blir virvla opp av vinden og flyge i sirkla ner over gata.
Det blæse og regna konstant og i går blei garsja oversvømt. Det e haust. Og seks veke til jul.
Sku ønske ej kunne ta mej en varme dusj, lage mej kakao og sete å lese ei bok og sjå ut på regne avåte, og gjerne sku ej ha gjort det i sofan heime på Vigra.
Men det kan ej ikkje. Ej kan sikkert kjøpe pulverkakao og lage det, men ej hekje bok å lese, ikkje dusj. Teite folka so ikkje he dusj. Vil ha en peis me. Men her he dei berre varmeovna
Ej ska ha kinamat i dag. Og sjå teive.. Myyykje teive, akkuart no e My Family på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Ragnajenta vår!
Synst litt synd i deg som har heimlengsel, men du sei heldigvis at det går over om ei stund. Syns du er kjempeflink som stort sett har det greit der borte i Kingstanding uten dusj og ovn til å fyre i. Her går det sin vante gang med regn og mørke. Trur tida fram til jul vil gå kjempefort. Å vere i aktivitet med skule og lekse og gitar er nok lurt. Skal prøve å få tak i tinga eg skal sende snart.
Kjempeklem frå mamma

Per Oddvin Stornes sa...

Ragna! Må ikkje drive å vere så tøff! OK? Blir heilt nervøs her ej sete å lese..
Men litt heimlengsel e bra, betyr berre at du he folk og ting du e gla i her heime:)