mandag 15. desember 2008

Øreherk og juleverk

Egentli ekje jula nokke verk, va berre fordi det rima.

Ej sønst det er veldig veldig unødvendig av øra mi, å vekke meg klokka 1 på natta og kjennast ut som om der stende en liten gnoom me en q-tips langt inn i øra, som plutselig he bestmemt seg for å bjønde å styra me den. Gjerne stikke den litt ut og inn og rote rundt som en anna tulling!
Nokke som forårsaka ei hendelses øreverk som ikkje vil gi seg! Og slik forsette det til ej dopa mej ned, og bjønde på igjenn 4 tima seinare når smertestillandes he gått ut og ej må dope mej ned en gong til for så å vakne opp att fire tima seinare å ta ei ny dose pillara. Det gjekk til og med så langt att ej sendte melding til mi kjære mor og spurte ka ej skulle gjer! Ditta her klokka 5 på natta.
Ho sa paracet og nasespray, ej hadde berre pillera so ej måtte ta til takke me det. Men det hjalp heldigvis so ej fekk litt søvn.
Konsekvensen av dinna hendelses ørverken e verdens største dott i øyro som nekta å bli vekke.
Fer ej verk i natt igjenn, legge ej mej ned å grine. Slik e det tenkt med den saken.

I dag va ej på academic review day på skulen, eller det va et 10 mins møte mellom mej og læraren min. Nokre gode nyheite og nokre dårlige. Ej he B i engleeelsk!! BOJA, C i historie som heller ikkje e so gale.. men PE og musikk stende det ikkje so bra til med. Men ka dei forventa da!
Ej he akkurat bjøndt å forstå mej på skulen og språket skikkli, og det sa ej til læraren og ho va heilt enige so alt e igrunn bra. Og mamma! EJ HE EN B I ENGELSK!!!
So for ej og Hopeii på shopping og brukte alt for mykje penga, men det e ikkje til mej! So d e litt meir lovlig. No sete ej å stappa ti mej julesnopet som ej fekk frå dei søte vennane mine, kunne ikkje komt på et bedre tidspunkt. Tok til og med å smiska me læraren og ga ne eine melkerullen.
So kjøpe ej bussbilletten min.. Den va dyr... Trenge ikkje sei meir en det. So må ej spleise inn på nokken gåve til folk ej ikkje he fått kjøpt til for no he ej nestn ikkje meir plass igjenn i baggen min. Den e so og sei stappa fulle, og ikkje en ting i den e mitt sitt! So klede e en ting ej ikkje gidde ta me mej, me unntak av nokken få tskjorte og ei jakke som ej ska bytte ut... =)
Anna en det so vil ej berre sei det att ej e veldig gla i dokke alle sammen! Og d ekje lenge til ej ser dokke! WHOPEDIDUU!

<3<3<3<33<3<3

1 kommentar:

Anonym sa...

Håpe du he fått tak i nasespray i løpet av dagen! Det er nok det beste middel mot øyrehendelse. Ønska dej ei god natt. Og ej syns du e superflink som he B i engelsk! C i historie e no flott det me, og resten blir vel bedre til våren. God natt:-)