torsdag 12. mars 2009

perfekte augonblinkar 2 + grisemør

Jepps! ej klarte altson å koke grismøren i dag! Vekje heilt kor stor suksess det va, menmen.
Ej fekk vertfall mej en ganske norsk middag. Og det va godt!
Men dinna hersens nepefrukta ta en kålerabi drap ej mej nestn på når ej sku skjere den opp.
Og d hjelpe ikkje mykje når dei verdas sløvaste kniva her borte. Funka ikkje i d heile tatt.
So d blei bere 2 små skive me rabbe. Meir gadda ikkje ej.

Dagens te tenking på perfekte øyblikk.
klokka e ca. seint på natta, sola helde på å gå ned og dei første stjernene kan so vidt skimtast på den svartande himmelen. Litt av solvarmen frå dagen henge forsatt igjenn i lufta og rundt om kring kan en høre bila som tuta og kjøre og sjøen som sler inn på land.
Plassen i Valderøya, nærare bestemt valderøybakkane til elvadalen og vidare opp mot spar og skaret og ne på nordstranda. eit par smågale og hypre tenårings jente jenge tur og synge kvite russer og andre kaizers sanga for full hals og forstyrra dei sovnandes skogdyra og andre mennske som kanskje he forvilla sej ut so seint på kvelden for så å kollapse på fortauskanten av latterkrampe og ligge der å riste.
"Månen er full igjen
Den er like kvit og full som
meg og min bestevenn
Han snakker meg aldri i mot
Det har alltid vært oss to
Me har stabil kommunikasjon"

Me en søvandes baby(Jonas) på magen, dårlige amerikanske tv programm på teiven. Nokke godt innen rekkevidde, og litt godt selskap attåt. Då mangla ej ingenting! Ska helst utførast på sofan eller en av dei grøne stolane til mormor. Men vilkensomhelst sofa gjenge sann igrunn bra.

Have a nice day!
(Kommentara)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe du skriv no so steike bra Ragna. Det e like spennandes ka du skriv kvar gong, og beskrivelsen av Kjøkkene heime på Valderøya og somarseine, late kvelsdtimar ut med havet e akurat slik vi vil ha dei. Gler mej til sommar og ein sein matte vandrar tur på Valderøya. Foresten si he Kirsti bursdag den 10. April og ho sa du må sende hinne nokre JellyBeens.

stornesnordal sa...

Fortsett skrivinga di Ragna. No har Jakob "kabba" på sofaen. Fekk rangle når mormora passa.

Ej he vør på Body Pump, tvilsomt om ej kan gå i morga. Klare nesten ikkje skrive på tastaturet, og tanken på å stige oppi et badekar for en dusj e skremande. Men ej satsa på øvelsane svara til namnet...

Anonym sa...

RAGNA! gleda mej til du kjøme heimjen :) ka ti du kjøme?