onsdag 28. januar 2009

Pictures

I dag he ej gjort lekse!
Og oppgåva blei levert inn, om den va skikkli gjort og slik som dei ville den sku ver d vetkje ej. Men det fer berre ver for ej gjor d slik ej trudde den skulle gjerast.
So skreiv ej om tema i kite runner. Og personlig so sønst ej det va ganske bra gjort.
Kan hende han fyrn ville ha fleire eksempel men då fer ej skrive d omigjenn.
No trur ej kanskje ej he en stil å planlegge i historie.

Ellers so he ej spelt gitar. tatt bilde av huset og gata til ne mor og he vør litt naturfotograf og tatt bilde av ikønne og dissa flygandes rottene som fer her å ejte mat utav fugle tinga. Prøvde å ta bilde av ei raudstrupe men den e ej sikker på hadde ultrafølsomme sensora for ej sneik mej innpå me stoor forsiktighet.. Kanskje ej datt ut av sofan i prosessen og opphisselsen av å få ta bilde men ej bråka no ikkje soo mykje!
So ette d blei ej leie og tok bilde ta mej sjøl.. Ja ej veit fritids..So lagde ej bamse teater til ne Emma på cam.. E berre å sei frå vist dokke vil ha et live show..!

Snakka me ei anna EF student frå Norge og når ho sa d berre va 4 måneda igjenn ca. so innsåg ej kor fort d egentli he gått! Tenk d e berre 4 måneda igjenn!
D e ikkje lenge d! Og ej fer ver heime når Emma he bursdag! YEY.. fest..=) tihi
Ej gleer mej!

Anyway Pictures:

Der e et ikønn, men d ville ikkje komme nærare.
Ja ej he fritids, fine sleik

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Ragnajenta!
Du er no kjempeflink da syns eg! Oppgåva i PE skjøna eg nesten ingen ting av. Berre fortset med lekser. No er eg på jobb og driv med foreldresamtaler og oppfordrer alle til å stå på med lekser og jobbe godt :-), sjølv om ein professor her har sett i gong ein debatt om at lekser ikkje er til noko nytte! Her er det vårver og ingen ting anna enn nakne tre som minner om vinter. Har lyst til byen og bruke litt pengar i dag, men er så seint ferdig at det blir vel ikkje.
Snart helg!
mammaklem