lørdag 25. september 2010

Reggen!

I det siste he d et sakkans drit vær her i Stavanger.
Det værste kom selfølgelig den dagen oss skulle spele kamp.
På treninga ej va på to daga i førvegen så va d fint og ej berre joda ditta her ska no gå. Det va heilt til ej begynte å bevege på mej.

På torsdag va det tid for å tørke støv av gamle fotball kunnskaper og komme sej ut på bana igjen. Ej sprang på mej strekk i oppvarminga. Nuff said...
Neida, måtte berre få varma opp skikklig før ej kom igang! Dei satt mej på topp. Kan ikkje spisspeling, men ej klarte no å makke inn et mål og finte vekk en og anna fyr.
For å gjer historia kort, oss tapte, va blaute inn til skinnet(det e ikkje tull) og dauslitne.
Men alt i alt va d suuper gøy å spele fotball igjen! Gler mej til neste kamp!

Ette kampen so stakk ej og Texas heim til meg å såg en film og gassa oss. Så stakk ej til Kamilla å søv der. So stakk ej heim å henta Resident Evil filmane mine og tok bussen, der møtte ej Texas. Så gjekk oss av på Madla Amfi og venta på 3'en, på den bussen møtte oss Kamilla og Charlotte so sat oss på bussen heilt til oss måtte gå av, så kom Veronica å henta oss, så kjørte oss til Rema å fann ut at oss heller ville bestille pizza enn å lage den sjøl, så kjørte oss til Pizza bakeren(dei he pizza bakeren på kvar hushjørne her nede) bestilte pizza, eller oss hadde bestilt pizza i bilen når oss va på Rema so oss måtte berre vente til den va ferdige. Så stakk oss til Vero og Låtte og såg Resident Evil 1,2 og 3. So stakk ej og Kamilla heim og søv so no sete ej her. Åleine. Me historie bøkene mine og Håkon Håkonsson sitt Norgesvelde!
GOD HELG!

ps. d e fint ver ute..

1 kommentar:

Per Oddvin Stornes sa...

Ser ut som du leve livet :D
Jenge me lesinga og skulen da?

Her nede jubla oss litt kvar gong oss kjøme på nettet...e svæært ustabilt. Men no fær ej kanskje blogga :)