mandag 4. januar 2010

Fattern

Ej oppdaga akkurat at ej he blitt oppdratt godt av min far når d gjelde byggverk og akitektur.
Sat å snakka om feria, og alle plassa i verda ej kunne tenke mej å reise aller helst he me at der e fine byggverk der so ej vil sjå på. Det ser ej på som et produkt av alle feriane ej he hatt der oss he stoppa å sett på slott og hus og andre bygde ting. Sjøl om ej nokken gonga synst det e mega kjedlig trur ej det he blitt imprenta i hjernebarken at ditta e tingen å gjer!

Å vandre rundt i timesvis på et slott å studere handarbeidet e liksom heilt ok.
Ej foretrekke å kjøre rundt i regnfulle skottland på jakt ette små vekkjømte resturanta me fantastisk mat og slott me sjel og fortellinga en å ligge å svette på ei strand ned i varmare strøk.
Synst det faktisk e spennende, sjøl om ej ofte gir utrykt for at det treigt. Men det e fordi ej trenge å få litt fortgang i det, og ikkje gå rundt slik pappa gjer. Me hendene på ryggen luntede som et esel. Det går tross alt an å sjå på ting litt fortare.

Men en ting ej forsatt synst e kjedlig, e alle antikvitetsbutikkane han pappa absolutt ska stoppe innom. Trukje der he vør en ferie uten! I Tallin trur ej oss raida alle sammen, tok taxi laangt uti villmarka berre for nokken hengsla. So obssesed ekje ej.

Neidu, gi mej ett slott me fortelling, helst om sverd og riddera so skal ej ikkje klage.

Ha en fin dag!

1 kommentar:

Storesøsta sa...

Oss he blitt hjernevaska heile gjengen;)