onsdag 11. februar 2009

Folkens!

No e d seriøst low life på kommentarane her altso!
Gidd ikkje skrive ny blogg før ej he minst 5! FEM kommentara på dinna her.
Då kjeme der kanskje nokke av interesse på neste blogg..
Gi mej nokke å lese på heer. sheezz.. Kjeda mej om dagane!
Gi mej nokke sladder, nokke gode nyhete, nokken oppdateringa og slike kjekke ting!
Eller berre ei lita helsing der d stende kor kjekke ej ee..

Berre en liten ting ej ska fortelle:
Ej va på pub i går, en skikkli Engelsk pub me en gammal pub eier og fekk servering og kjøpte mej ei Øl og sat og snakka me venna! Det trur ej det er det mest engelske ej he gjort anna en å drikke te i tide og utide.. Det var veldig koslig faktisk. Men Øl ekje so godt enda.
This is soo me by the way

COMMENTS PEOPLE! Gla i dokke fordi om da

5 kommentarer:

Line sa...

Heeeeeey :D
Veit du ka? Her e EVIG masse snøv heime! Heilt sjukt. Snøva masse! So det e litt gøyy :)

All well in England? ;D

Anonym sa...

Hei Ragna Beate!
Det er ein masse folk som lese bloggen, så dei kan godt skjerpe seg med ein liten kommentar. Som Line sei så e her MASSE snø. I dag e den tung og kram og 4.klasse skal ut og lage snøskulpturar. Elles inkje noko særleg nytt, sladder må vennane dine sørge for å formidle. God tur i morgon, og ikkje la publivet ta overhand da.
Mammaklem

stornesnordal sa...

På nett i nyehuset!!! Skype i kveld kanskje? Eller, ej skal på body pump... Kanskje mamma og barna kan få det til. Håpe og trur ho vil passe dei.

Anonym sa...

ej kan legge igjen en liten kommentar ej med,fordi ej syns det e so kjekt å lese andre sine blogga:). Håpe du he det fint der borte i England:)

Per Oddvin Stornes sa...

Først må ej berre sei ej flira litt av Maria sin kommentar:p Body pump... va litt morsomt:)
Her i Oslo me e det mykje snøv...berre erriterende. Men mest erriterende e folka som går i lag og MÅ gå ved siden av slik at ej må gå i snøfonna for å komme forbi! Det begynne å varme opp her no, ekje meir enn -3 for øyeblikket... i dag tidli va det SYKT kaldt når ej va på vei til jobb! Men det sei vel litt om at ej ikkje e so go å klæ på mej. Men ej va i Frognerparken en tur, herli ver, litt varmere og strålende sol:) Ellers e det lite nytt, ej he ingen date for Valentines Day, fortsatt veldig singel. He travle daga på jobb, men no e det helg og lesedaga. Kan ikkje slappe av heilt om ej skal komme gjennom pensum!
Ha ei god helg! No he du 5 kommentara:) Og en laang en fra mej!